Renovering af Sneslev forsamlingshus.

Næstved Kommune har bevilget 120,000.00 kroner til renovering af Sneslev forsamlingshus. Vi er meget taknemmelige for denne gestus fra Kommunen og er lige nu i gang med at sætte vores køkken og to toiletter i stand, så forsamlingshuset kan fremstå pænt og hygiejnisk igen.

Følgende bliver gjort i køkkenet:

  • Det store gamle brune skab er pillet ned og alt servicen, som stod i det skab er sat ind i 4 nyindkøbte skabe, som står i lille rum ved siden af køkkenet.
  • Hylder i køkkenet er taget ned og servicen på disse hylder er også sat ind i de nye skabe.
  • Væggene og emhætten er malet hvid
  • Lige i øjeblikket er der ved at blive lagt et nyt klinkegulv på hele gulvet i køkkenet.

Følgende bliver gjort på toiletterne:

  • Der bliver lagt nye klinker på gulvene på begge toiletter.
  • Begge toiletter bliver malet fra gulv til loft.

Derudover har vi fået doneret 5000 kroner fra Lions, som er gået til et nyt gulv i den lille sal, så den også fremstår pæn nu.

Vi glæder os meget til at byde Jer alle velkomne i vores ny renoverede lokaler og håber at I har lyst til at leje vores lokaler til fester og andre private arrangementer.

Hvis du ønsker og leje huset eller har spørgsmål til huset af den ene eller anden slags, kan du kontakte forsamlingshuset på telefon 23102772

Som det kan ses på billederne er vi ikke helt færdige med renoveringen, så snart alt står flot og huset er klar til at modtage gæster, vil der komme nye billeder af det endelige resultat her på siden.

Den lille sal

Lille sal før 

 

Nyt gulv i lille sal

Lille sal efter

Toilet før

Toilet før

Toilet efter

Toilet efter

Køkkenet

Køkken før

Køkken før

Køkken under processen